Nieuws

COVID-19

Als gevolg van de door onze Minister President opgelegde beperkende maatregelen ten aanzien van COVID-19 heeft het bestuur moeten besluiten onze traditionele jaarafsluiting met een sfeervol KerstDinerDansant niet te laten doorgaan. Het bestuur vindt dit bijzonder jammer maar, met het oog op de gezondheid van onze leden, donateurs en hun familie, bleek dit de enige verantwoorde keuze. Vooralsnog vertrouwt het bestuur op een "normaler" 2021.

Het bestuur wenst u allen en uw naasten gezonde en prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar toe.

Indische maaltijd

Vrijdag 2 oktober 2020 een social met Indische maaltijd.

De beperkingen die corona oplegde hadden allereerst tot gevolg dat we van 40 terug moesten naar 30 deelnemers. Dit was natuurlijk minder leuk voor de afvallers maar de enige manier om binnen de normen iets te organiseren.

Nadat Jef Pluijmen de corona spelregels had uitgelegd konden we per tafel een bord "blauwe hap" laten opscheppen door de dames van Gembira. Met militaire discipline werden de aanwijzingen opgevolgd en hebben we genoten van een gezellige avond met een heerlijke Indische maaltijd. De volgende social zal op 6 november zijn.

 

 

OVM terug in de Hoofdwacht

Afgelopen jaar toonde een enquete onder onze leden en donateurs aan dat doorgaans eenieder het organiseren van de maandelijkse borrel in de Hoofdwacht op de Vrijthof omarmde. Traditie, stijl en de connectie met het “Garnizoen” passeerden als argumenten de revue. Welnu, een eerste stap is gezet en begin augustus is het zo ver. Helaas heeft dit niet zonder slag of stoot plaatsgevonden en de randvoorwaarden voor een borrel in de Hoofdwacht heeft een deel van de financiën voor zich opgeëist.

Een cruciale randvoorwaarde is de aanwezigheid van een bar. Deze bar is in de maak bij 41 Pantsergeniebataljon van 13 Lichte Brigade uit Oirschot en vraagt een eenmalige investering voor het bouwmateriaal. Daarnaast zijn enkele terugkerende kosten zoals de huur, de schoonmaak van de Hoofdwacht en de bediening die aandacht verdienen. Voor het maken van deze kosten heb ik het bestuur toestemming gegeven, wetende dat een deel van deze kosten voortvloeien uit het geld dat niet is besteed aan onder meer het afgelaste Koningsbal 2020.

Het bestuur denkt hiermee invulling te hebben gegeven aan de afbouw van de financiële reserve zoals besproken in de Algemene Ledenvergadering in 2015.
In ruil daarvoor krijgt de Hoofdwacht weer een militair karakter in ieder geval tijdens onze maandelijkse borrels. Het gehele bestuur hoopt u allen in goede gezondheid aan te treffen bij de eerstvolgende gelegenheid op de Vrijthof.


 

Nieuws

COVID-19

Als gevolg van de door onze Minister President opgelegde beperkende maatregelen ten aanzien van COVID-19 heeft het bestuur moeten besluiten onze traditionele jaarafsluiting met een sfeervol KerstDinerDansant niet te laten doorgaan. Het bestuur vindt dit bijzonder jammer maar, met het oog op de gezondheid van onze leden, donateurs en hun familie, bleek dit de enige verantwoorde keuze...

MEER NIEUWS

ACTIVITEITEN EN AGENDA

agenda

Hier worden activiteiten en de agenda van de Officiersvereniging Maastricht getoond.

2020

Vr 06 nov: Social + Lezing *CANCELLED
Zo 13 dec: Kerst Diner met muzikale omlijsting

*Spreker en onderwerp zullen t.z.t. bekend gesteld worden.

2021

Vr 8 jan Nieuwjaarsborrel / cancelled
Vr 5 feb Borrel met lezing dapperheidsonderscheiding
Zo 7 mrt Koffie, vlaai en lezing over Indie
Vr 9 apr ALV combinatie digitaal en borrel
Ma 26 apr Koningsdiner
Di 4 mei Dodenherdenking
Wo 5 mei Bevrijdingsdag
Vr 7 mei Bezoek Bronbeek
Vr 4 juni Wijnproeverij Apostelhoeve
Vr 2 juli BBQ
Vr 6 aug Borrel
Vr 3 sep Borrel met lezing US DEFAT
Vr 1 okt Borrel
Vr 5 nov Indonesische maaltijd
Zo 12 dec Kerstdiner

*Bovenstaande agenda wordt per kwartaal bezien en indien nodig aangepast

Leden

inloggen

Sommige informatie is alleen voor leden van de vereniging bestemd. Wanneer u ingelogd bent kunt u de nieuwsbrieven, de stukken voor de ledenvergadering en de fotogallerijen bekijken en downloaden.

Met onderstaande button kunnen leden inloggen in het intranet d.m.v. gebruikersnaam en wachtwoord.

Top