Excursie naar Gulpener brouwerij

De jaarlijkse excursie van vrijdag 30 september was goed bezocht waarbij de deelnemers goed geïnformeerd werden over alle 'ins and outs' van de meest duurzame brouwerij van Nederland. Naast een gedetailleerde introductie door de gids en een uitgebreide rondleiding door de brouwerij, werden de deelnemers 'getest' op de kennis en kunde tijdens een bierproeverij. Winnaars werden Jef Pluijmen en het erelid Peter Kok. Aansluitend was er een gezellig samenzijn in het proeflokaal waarbij eenieder de kans kreeg om alle 15 bieren te proeven die Gulpener brouwt. Lid Oderwald liet op de plaatselijke piano zijn muzikale kunsten zien door de Limburgse Jagers mars te spelen, waarbij hij vocaal werd ondersteund het aanwezige gezelschap aangevoerd door de Regimentskapitein van het Regiment.

COVID-19

Als gevolg van de door onze Minister President opgelegde beperkende maatregelen ten aanzien van COVID-19 heeft het bestuur moeten besluiten onze traditionele jaarafsluiting met een sfeervol KerstDinerDansant niet te laten doorgaan. Het bestuur vindt dit bijzonder jammer maar, met het oog op de gezondheid van onze leden, donateurs en hun familie, bleek dit de enige verantwoorde keuze...